donderdag 19 augustus 2010

REGLEMENT VOOR POËZIEWEDSTRIJD 2011 uitgeschreven door de Koninklijke Vereniging van Limburgse schrijvers naar aanleiding van het 75 jarig bestaan van de vereniging

1: De inzending bestaat uit één nog niet gepubliceerd of eerder bekroond of op eender welke wijze openbaar gemaakt Nederlandstalig gedicht getypt op A4.

2: Er is geen opgelegd thema. De wedstrijd staat open voor iedere Nederlandstalige inzender vanaf 18 jaar.

3: Het gedicht mag 1 blz. A4 niet overschrijden, max. 32 regels.

4: De eerste prijs bestaat uit een kunstwerk en een oorkonde.

5: Onder het gedicht vermeldt u een niet eerder gebruikte schuilnaam of leuze, echter niet uw

pseudoniem. Op de bijgevoegde en gesloten omslag herhaalt u de schuilnaam of leuze en ingesloten uw echte naam of gebruikelijk pseudoniem, adres, geboortedatum, telefoon- en/ faxnummer, e-mail.

6: Om geldig in te zenden, voegt u bij het gedicht vijf postzegels toe, Nederlanders sluiten een

antwoordcoupon in

7: Het gedicht zendt u in vijfvoud en ten laatste 30 november 2010 (afstempeling post) aan: KVLS, p.a. Edith Oeyen, Hanebergstraat 75, 3581 Beringen. Vermelden in linkerbovenhoek: Poëziewedstrijd volwassenen KVLS. Niet voldoende gefrankeerde en/of aangetekende zendingen worden niet aanvaard.

8: De prijs wordt na voorlezing van het juryrapport uitgereikt tijdens de viering van 75 jaar bestaan van de KVLS op 13 mei 2011. Van deelneming zijn uitgesloten: de leden van de jury en het bestuur van de KVLS.

9 : De jury is samengesteld uit: mevr. Ingrid Lenaerts, auteur, mevr. Edith Oeyen, dichter, de heer Willy Nelissen, dichter,

10: De uitspraak van de jury is bindend.

11: Er wordt geen briefwisseling gevoerd over deze wedstrijd. Ingezonden gedichten worden niet teruggestuurd.

12: Voor de ingezonden gedichten en voor het eventueel opnemen in de bloemlezing kan geen vergoeding worden geclaimd.

13: Deelnemers die worden opgenomen in de bloemlezing verplichten zich tot het afnemen van twee exemplaren tegen auteursprijs.

14: Door deel te nemen aan de poëziewedstrijd 2011 van de KVLS, verklaren de deelnemers zich akkoord met de bepalingen van dit reglement. Reglementen kunnen worden aangevraagd bij:

KVLS p.a. Jeannette Funk, Torenplein 1 bus 9, 3500 Hasselt of per mail: Jeannette.funk@telenet.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten