maandag 23 augustus 2010

Vertaling, redactie en foto’s

Het gebeurt altijd zo: het is een poosje rustig en dan, ineens, komt alle werk tegelijk aan. Voor mij was dat deze ochtend de vertaling van een website van een beschutte werkplaats (het is wel interessant) tegen het einde van de week, en vlak daarna ontving ik de tekst van de volgende ‘Limburgse monografie’ van de KVlS. Die moet ik zo snel mogelijk in een A5-formaat gieten, er nog bepaalde details en foto’s aan toevoegen, en  zorgen dat ze dan snel teruggaat naar de hoofdredacteur, die me dan zo snel mogelijk alles zal terugsturen na zijn akkoord. 

Want uiteindelijk moet ik die bezorgen aan de voorzitster van de KVLS, die dan weer zorgt voor het drukwerk. En in feite zijn we al te laat…

Weer druk, druk, druk dus: ik heb tot zopas (kwart voor twaalf) zitten werken!

Maar daarna, bij wijze van ontspanning, ging ik nog even kijken naar de foto’s van onder andere Zeger en Roger. En ik besefte ineens dat ik niets geschreven heb over onze korte (een klein uurtje) wandeling in Crenwick (deelgemeente van Berloz – waar dus die windturbines staan) vorige zaterdag, nog voor we Zeger gingen afhalen aan het station.

Veel hoef ik er niet over te vertellen, alleen dat je aan bepaalde details ziet en voelt dat de herfst op komst is (bijvoorbeeld de graanoogst en de vruchtjes van de meidoornstruiken).

Hieronder enkele sfeerfoto’s van Roger:

P8215726

P8215731

P8215732

P8215736 (foto’s Roger)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten