vrijdag 14 januari 2011

Elena

Is vandaag geboren om 12:30 uur. Weegt 3 kg 400 voor 50 cm en is volgens haar ouders Elvira en Geert een prachtige baby.
Roger en ik zullen haar pas morgen ontmoeten: zolang Roger niet mag rijden, is even over en weer naar Leuven gaan niet te doen.
Ontroerd dat ik ben!

Proficiat, meisje en Geert!

8 opmerkingen:

  1. Een hele dikke proficiat voor de kersverse ouders en grootouders en hartelijke wensen van voorspoed en gezondheid voor deze zo intens verwachte baby!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Josiane, Roger,
    Eindelijk na negen maanden is jullie kleindochter geboren, het lang verwachte eerste kleinkind. En wat een mooie naam ! Love it !
    Hoop dat jullie er 100 % zult kunnen van genieten. Ze worden zo snel groot !
    Kusje,
    Françoise

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van haar genieten, dat zal ik doen, Françoise!
    Zodra ik een foto heb, post ik een op deze blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey, gefeliciteerd met de geboorte van je eerste kleinkind. Ik heb naar aanleiding van het geboortekaartje een kleinigheidje gemaakt, kijk op tanteizzy.blogspot.com voor een voorproefje.

    Groeten Isabelle H.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Isabelle! Ik moest even nadenken wie Tante Izzy was, maar de H achter jouw naam bracht het licht! Ik ben gaan kijken: heel tof, knufferig en vernuft! Ik wist niet dat je zo creatief was? Hoewel! :-)
    Als je nog eens in de buurt bent, spreken we dan eens af? Roger is ooit een goede vriend van Axelle gebleken!Ze 'had' het echt 'voor hem'!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey,axelle is vanaf 11 februari in Gutschoven. Zij heeft ook het cadeautje voor Elena bij. Kan je twee vliegen in een klap slaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Cadeautje aangekomen, Isabelle (en heb er een postje over geschreven, plus een link gemaakt naar jouw blog). Weet je wat? Ik wilde dat pakje al zelf opendoen! :-) Zo ongeduldig om de uil-muziekdoos in het echt te zien!
    Axelle is echt een schatje!
    Weet je dat jouw mama mij vroeg of ik haar pony wilde bijknippen? Ik heb dat gedaan en jouw papa en mama vonden het goed zo. En Axelle was zo rustig. Echt een schatje!

    BeantwoordenVerwijderen