dinsdag 15 februari 2011

Bezoek aan Elvira en Elena

Ik voegde Geert niet aan de titel van deze post toe, want die was vandaag in Praag voor zijn werk.

Wij gingen dus onze ‘meisjes’ gezelschap houden, nadat Roger naar de kinesitherapeut en de kapper was geweest.

P1140064 

(eigen foto met het toestel van Roger, nadat hij terugkwam van de kapper)

Uiteraard had ik het cadeautje van ‘tante Izzy’ bij. Elvira – die eigenlijk al wist wat het was omdat zij ook geregeld mijn blog leest – bleek toch al even nieuwsgierig als ik gisteren. Het is een prachtig muziekdoosje en Elena werd zo rustig van het deuntje!

P1140067(Foto Roger)

Even later kwam Zeger daar aangefietst vanuit Leuven centrum. Ik heb het nog een paar keer opgemerkt (tja, Hendrik, ik was er nog nooit bij als jij Elena bezocht, dus ik weet niet of ze op jou dezelfde reactie heeft): Elena lijkt nu al veel interesse te hebben voor haar ‘nonkel Zeger’.

P1140073

Zeger, Elvira en Elena (foto Roger)

P1140074

P1140079 (Foto’s Roger)

Terwijl Roger en Zeger even babysit speelden, zijn Elvira en ik boodschappen gaan doen. We wilden ‘s avonds iets in de wok bereiden (en dat werd heel lekker), maar ik stelde ook voor een kersentaart te kopen. En nee, lieve Roger, die krijg je nu niet weer elke week, want slecht voor jouw dieet! Je weet toch dat overbodige suikers in ons lichaam in vetten worden omgezet?

P1140086 (Foto Roger)

Terwijl Elvira en ik kookten, hadden we Elena bij ons in de keuken gezet. In haar relax, goed ingeduffeld (omdat het tegen de vloer aan toch wel wat koeler is) in haar ‘kabouterpakje’.

P1140088(Foto Roger)

En na het eten nam ik eindelijk Elena zelf in mijn armen. Ze sliep zo rustig in dat ik er zelf loom van werd! Glimlach

Een zalige dag was dat!

Ook al omdat Zeger ons een prachtig filmpje toonde dat hij zelf gerenderd heeft. Echt heel mooi. Zodra hij die beelden publiek zal maken (op You tube zeker?) plaats ik er een link naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten