maandag 14 februari 2011

Cadeautje voor Elena van ‘tante Izzy’

Deze avond kregen we onverwachts even het bezoek van Liliane en Paul, samen met hun schattige kleindochter Axelle die een poosje bij hen logeert. Terwijl Axelle mij haar tekeningen enzovoort toonde, droomde ik even weg. Binnen enkele jaren zal Elena mij ook de resultaten van haar creativiteit komen laten zien! Dat hoop ik toch!

Paul en Liliane brachten mij in feite een geschenk voor Elena, vanwege hun dochter, de mama van Axelle. Ik weet wat het is, want ‘tante Izzy’ had gereageerd op mijn postje over de geboorte van Elena en zo had ik een foto van het presentje gevonden op haar blog .

‘Tante Izzy’ maakt echt heel mooie dingetjes, en ik beloofde haar een link naar haar blog te plaatsen zodra Elvira het cadeautje had ontvangen. Maar Elvira volgt deze blog ook… En heeft ondertussen ook de link gevonden naar tante Izzy! In feite heb ik dus geen reden meer om te wachten met het plaatsen van de beloofde link.

Ik vermoed dat Elvira dezelfde reactie als ik zal hebben als ze het pakje overhandigd krijgt: ik wilde het al spontaan (en zelfs een beetje onbewust) opendoen, en Liliane wees mij terecht: ‘Hé, dat moet Elvira openmaken, niet jij!’ Glimlach

Gelijk had ze natuurlijk! Ik was (en ben) echter zo ongeduldig om de zelf gemaakte muziekdoos in het echt te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten