zondag 27 maart 2011

Rustig weekend

In mei vieren we 75 jaar KVLS. Ter gelegenheid van die verjaardag zijn we een ‘ledenboek’ aan het opstellen en gisteren sprak het bestuur af in het Cultureel Centrum van Hasselt voor een fotosessie. Roger zou immers het huidige bestuur vereeuwigen voor ons Jubileumboek.

Om 14 uur was iedereen op de afspraak behalve Boudewijn Knevels. We wachtten tot 14 uur 30, begonnen ons echt zorgen te maken, en besloten toen maar een foto zonder hem erbij te maken. Misschien kon Zeger (die dezelfde avond zou afkomen) Boudewijn erbij ‘fotoshoppen’?

Toen we buiten kwamen, zagen we Boudewijn doodgemoedereerd aankomen: hij dacht dat de afspraak om 15 uur was! Glimlach

Daarna deden Roger en ik nog enkele boodschappen en ‘s avonds gingen we Zeger afhalen in Borgworm. Hij zei dat een persoon toevoegen aan een foto voor hem niet echt een probleem zou zijn (Roger maakt wel mooie foto’s maar met dat soort bewerking heeft hij geen ervaring). Maar kom, het was dus niet nodig.

Na het avondeten bekeken Zeger en ik nog enkele afleveringen van Friends. Ik geniet er steeds meer van!

Vandaag bleven we thuis (Zeger komt immers niet om te wandelen!Glimlach) en terwijl ik nog eens Osso Bucco klaarmaakte, hebben we vooral veel geconverseerd. Over filmregie, over fotografie, over Zeger zijn activiteiten, over tijdreizen, over de dood ook.  En Roger en Zeger hebben snoeisel dat ik bij elkaar had geraapt – Roger had onlangs de bomen in de tuin gesnoeid – klaargelegd voor de technische dienst van de gemeente. Die komt dat hout  morgen immers hakselen. Ondertussen maakte ik onze oude terrasstoelen schoon maar het bleek achteraf toch nog iets te koel om buiten te zitten.

Kort na ons avondeten brachten we Zeger weer naar het station. Vandaag gaat de zomertijd in, en dat voelde ik: het was zo snel tijd om onze jongen weer weg te brengen! Bedroefde emoticon

Ik had enkele dagen geleden aan Hendrik gevraagd of hij ook niet afkwam, maar hij en Anneke waren niet vrij dit weekend, mailde hij me eergisteren. En hetzelfde gold voor Elvira, Geert en Elena. Hoe moeilijk is het toch om iedereen bij elkaar te krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten