zaterdag 19 maart 2011

Wandeling in Mettekoven, Free Musketeers… En Zeger op bezoek!

We gingen vandaag nog eens wandelen in Mettekoven (dat is  wel de mooiste deelgemeente van Heers, denk ik). Het was koud maar de zon scheen krachtig en weer kregen we het onderweg te warm in onze winterjas.

Weer vielen ons de bottende sleedoornstruiken op. Zo mooi!

P3196985

P3196986(Foto’s Roger)

Maar ook zagen we aan andere boompjes langs het (heel fel klimmend) wandelpad katjes hangen. Roger noch ik weten welke boom dat is.

P3196988(Foto Roger)

We ontmoetten niemand tijdens de hele wandeling, het was weer zo rustig en rustgevend dat ik het weer aanvoelde als een gebed of als een eenwording met ‘alles’. Maar dan zagen we ineens in een vrij droge akker dit plaatje liggenGlimlach:

P3196989(Foto Roger)

Toen we weer thuis waren, heb ik, na een telefoontje met Nany,  een wokschotel klaargemaakt. Zeger zou deze avond afkomen en ik weet dat hij dat lust. En heb  ik even gelezen in een boek uitgegeven door Free Musketeers.

Free Musketeers is een echte uitgever, in die zin dat je niet hoeft een aantal boeken af te nemen als auteur. Maar ze zijn blijkbaar niet kritisch genoeg: ik heb nog maar 20 bladzijden gelezen in dat boek en heb zeker al 10 ‘schrijffouten’ gevonden. En nog meer stijlfouten. Dat bracht me aan het denken. Ikzelf heb ook bij Free Musketeers uitgegeven… Staan er dan misschien ook zoveel onvolmaaktheden in mijn boeken? Waarschijnlijk wel…

En om kwart voor 20 uur gingen we Zeger afhalen in Borgworm. Ik had aan Hendrik gevraagd of hij ook niet kon afkomen, maar die had het te druk dit weekend. Elvira en Geert vieren zondag de verjaardag van Geerts vader, Michel.

Na het avondeten (dat Zeger wel lekker vond, maar waar hij toch nog opmerkingen over had Knipogende emoticon) keken hij en ik weer naar enkele afleveringen van ‘Friends’.  Ik geniet daar echt steeds meer van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten