maandag 20 juni 2011

Avond op de camping van Navalon

Zondag 19 juni 2011

De camping mag dan al rommelig zijn, én ouderwets (geen warm water bij de “fregaderos”), alle constructies nogal amateuristisch in elkaar gestoken, de percelen nogal krap (we namen eerst twee percelen in, tot ik op de plattegrond van de camping merkte dat de ons toegestane ruimte amper de helft bedraagt), het is hier wel heel rustig deze avond en dat had ik nodig na die bewogen en slapeloze nacht.

P6198526 Foto Roger

Het enige geluid komt van een mooie zwerfkat die rond ons hangt. Ze spint af en toe terwijl ze zich tegen onze benen wrijft. Dan loopt ze weer achter een voor ons onzichtbare prooi.

… En zopas was ze op onze tent gekropen, en heeft Roger haar weggejaagd. Toch hoor ik haar nog in de buurt stilletjes en triestig miauwen.

Het is wel koel: ik heb een jasje aangetrokken. Hoe hoog we hier zitten weet ik niet precies, wel dat het relatief hoog is.

Ik heb bijna al de papieren boeken die ik bijheb gelezen (het laatste was er een over Joden dat we hebben geleend van Hendrik. Zeer interessant, maar soms aandoenlijk). Nu ben ik bezig met de e-boeken en strips die Zeger op deze netbook heeft gezet. Vooral Jommeke spreekt mij aan. Wat een fantasie!

Een poosje later

En nu hoor ik hier ook uilen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten