donderdag 6 oktober 2011

Verloren tijd

Ik heb niet gauw de indruk dat ik mijn tijd verlies (zelfs “niets doen” vind ik soms nuttig) maar deze avond had ik beter even niets gedaan dan naar de activiteit van Heemkunde te gaan.
Er werden dia’s geprojecteerd over Berlijn en New York, genomen voor de val van de “muur” en de aanslag op de “ Twin Towers”. Met uitleg natuurlijk.

Maar… De uitleg trok op niet veel (Elvira en Geert en later Zeger wisten me veel interessantere dingen te vertellen over hun reis naar New York) en de foto’s… Tja, die van onze kinderen waren veel beter. Daarbij kwam dat de spreker een oordeel velde over alle Amerikanen op basis van zijn eenmalig bezoek aan enkel New York. Toen iemand hem vroeg hoe het eten was, antwoordde hij, zonder blozen: ‘Hamburgers hé, zoals overal!’. Roger fluisterde mij toe: ‘Waar is die wel gaan eten? Je vindt in New York immers de beste restaurants van de wereld!’

Als ik zou redeneren als die man moet ik ervan uitgaan dat men overal in Amerika lekker eet, vermits wij tijdens ons kort verblijf op de Keys meestal lekker hebben gegeten! Glimlach

Nee, wonen in New York zegt me niets (en ik baseer me daarvoor op de foto’s die Zeger en Elvira mij hebben getoond), maar niet omdat New York in Amerika ligt, gewoon omdat het er me te druk lijkt. Maar ook Antwerpen vind ik tegenwoordig te druk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten