donderdag 24 november 2011

Etentje in De Ploeg in Diepenbeek

Na de KVLS-bestuursvergadering deze avond in Diepenbeek werden we door de vereniging getrakteerd op een heel lekker etentje.

Het was gezellig (behalve het feit dat ik weer naar buiten moest toen ik toch wel één sigaret wilde opsteken, maar dat ligt niet aan de uitbaters, wel aan onze politici). Na een glas schuimwijn met een paar hapjes kregen we  filet van heek met prei en garnalen, daarna varkenshaasje met groenten (tomaat, spruitjes, bloemkool en aardappelpuree), gevolgd door een dikke bol chocolade-ijs rond vanille-ijs. Bij de maaltijd dronken we witte en rode wijn, en natuurlijk plat en bruisend water, à volonté. En na het dessert werd er nog  koffie of thee geserveerd. Dat alles voor 35 euro de man.  Jammer genoeg was het wel nogal fris in de zaal (want we zaten in een aparte zaal). De sfeer zat er goed in, we hebben veel gelachen, veel gebabbeld, en er werd door sommigen afgegeven op Google Street View. Ik ging wel  helemaal niet akkoord met die argumenten (zie link hierboven).

Enkele sfeerbeelden:

PB240321

Joke, Raymond, Richard, Micheline, Boudewijn, Jeannette, Edith en ik (foto Roger)

PB240322

Micheline, Boudewijn, Jeannette, Edith en ik (foto Roger)

PB240324

Joke, Raymond, Richard, Ingrid, Micheline (foto Roger)

PB240338p (foto Roger)

Ik heb zelf geen foto’s gemaakt, vandaar dat Roger er nergens op staat. Jammer, want hij zag er heel aantrekkelijk uit in zijn mooi pak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten