donderdag 23 februari 2012

Berlingen

Roger wilde vandaag nog eens gaan “inspecteren” hoever het zat met de reconstructie van het vakwerkhuis in Berlingen. Volgens mij was er weinig aan veranderd sinds de laatste keer dat we daar waren.

Maar kom, Berlingen biedt voor ons mooie wandelmogelijkheden, zeker sinds we daar op 27 juli 2011 het pad door de Meersbeemden hebben ontdekt.

We volgden vandaag weer dat pad, genoten van de stilte in de beemden, die alleen onderstreept werd door het getsjilp van mussen en het lachen van een verre specht.  En… Vergiste ik me als ik het gevoel had dat er al een lentegeur hing?

P2230789

P2230790

P2230791

P2230793 Foto’s Roger

‘s Avonds, na het eten en een beetje lectuur in de relax, kreeg ik een dringend telefoontje van de weduwe van mijn overleden Matadivriend Frank Roels. Ze went maar niet aan haar eenzaamheid en heeft dus geregeld een luisterend oor nodig. Ze vertelde me dat ze nu een e-mailadres heeft, maar zoiets precies via de telefoon meedelen is inderdaad precair. Ik heb haar beloofd dat ik zal proberen het elektronische adres van Franks zoon (haar stiefzoon dus) terug te  vinden: hij kan me dan haar adres bezorgen. Zodra we naar elkaar kunnen mailen, zullen we dat wel op een positieve manier voelen in onze portemonnee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten