woensdag 29 februari 2012

Zalm en broccoli met een “boursin”-sausje

Bij de laatste boodschappen had ik een afgeprijsde  “Boursin Cuisine” gekocht. De kaas moest immers opgegeten worden voor einde maart. En dat op zich is voor mij geen probleem, want ik lust die wel, ook gewoon op de boterham (en, die kaas is niet zo vet: amper 25%).
Nu, “Boursin Cuisine” is wel nog iets minder compact (en dus nog minder vet) dan de gewone “Boursin”. En net dat bracht me op een idee deze avond.

Nee, ik heb geen enkel van de op de verpakking voorgestelde recepten gevolgd. Ik volg meestal heel trouw het menu dat ik elke zondag opstel voor de volgende week. Zo stond er vandaag zalm en broccoli op de “kaart”. En Roger heeft graag een bechamelsaus bij de broccoli. Ik maak die niet klaar met melk (Roger lust geen melk), maar wel met het groentekookwater, een heel klein stukje verpulverd groentebouillon en sojamelk (en, natuurlijk, bloem). Maar vandaag had ik daar twee eetlepels Boursin Cuisine aan toegevoegd.

En wat was dat lekker !!! Glimlach 

Dus weer gratis reclame! Misschien moet ik eens zorgen dat ik geld krijg daarvoor! Glimlach

En… ik weet dat jij nu jouw neus optrekt, Hendrik! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten