zondag 22 april 2012

Erfgoed-zondag en “10 miles-loop” in Antwerpen

Het heeft vandaag bijna de hele dag geregend! Soms hoorden we een bende vespa’s voorbijrijden: mensen hebben blijkbaar geboekt voor een bloesemweekend in Haspengouw en die bromfietsen gehuurd om rond te rijden en van de bloesems te genieten. Zij zullen wel teleurgesteld naar huis terugkeren!

Precies om die reden huur ik liever niet een huisje, flat of kamer voor een bepaalde periode. Zolang we het kamperen aankunnen, verkies ik dat als we op reis zijn. En natuurlijk op campings waar je niet op voorhand hoeft te vertellen hoe lang je zult blijven!

Vandaag was het in heel Vlaanderen “Erfgoeddag” en in de buurt waren er veel zaken te bezoeken, onder ander in het klooster van Colen en op enkele andere plaatsen in Borgloon. Even hebben we eraan gedacht het een of ander te gaan bekijken, maar we vreesden dat het overal héél druk zou zijn (zeker met dit weer!) en zijn dus maar thuis gebleven. Waar ik gezorgd heb voor de strijk, veel gelezen heb, lekker gekookt, en… op het Internet las dat mijn broertje en zijn vrouw deelnamen aan de “10 miles”-loop in Antwerpen. Proficiat, broertje en schoonzus! Zelf zou ik dat echt niet aankunnen!

Misschien moet ik wat sportiever worden…

Maar… Glimlach lopen samen met 30.000 mensen  is toch  echt niet mijn ding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten