maandag 7 mei 2012

Met z’n tienen rond de keukentafel

Er kon echt niemand meer bij in onze leefkeuken gisteren! Nu, als Anny nog leefde, dan hadden we wel een heel klein plekje voor haar gevonden… Ze wilde immers zo graag ook komen!

Het was dus heel krap in onze keuken met onze acht (met ons twee maakt dat dus 10 disgenoten) gasten uit Leuven.  Maar wel heel gezellig.

Ik had gezorgd voor een eenvoudig etentje.

P5061576 

P5061581

P5061582 Foto’s Roger

Hoewel het de hele ochtend had geregend, werd het na het eten droog en konden we een vrij lange wandeling maken, weliswaar door de modder (en wat was ik blij, toen we later met onze schoenen vol slijk thuiskwamen,  dat ik eergisteren niet té grondig had schoongemaakt!Glimlach) . We gingen nog iets drinken in De Zwaan in Groot-Gelmen  (dat was voor Roger en mij de eerste keer, en eerlijk, we waren ontgoocheld, niet door het bier, maar door het ontvangst). ‘s Avonds bleven we nog lang keuvelen in de leefkeuken, bij kaas en wijn.

Het ging er gezellig en vaak heel vrolijk aan toe. Er werden herinneringen opgehaald aan onze boeiende jeugd, aan onze vele overgegane vrienden, bijgepraat, en heel veel gelachen. Zeer aangename dag dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten