vrijdag 10 augustus 2012

Geen tijd!

Ik kreeg deze avond een e-mail van Ria Voet. Zij was het die ons weer in contact bracht met Barney, kort voor zijn overlijden. En ik zal haar heel mijn verdere leven daar dankbaar om blijven!

Ria had te kampen met problemen, maar daar wist ik niets van!

Ik had mijn vriendin uit Deurne beloofd haar op te bellen zodra we van onze reis terug waren. Ik heb het nog steeds niet gedaan: gebrek aan tijd! Deze avond heb ik eindelijk wel een e-mail gestuurd naar haar echtgenoot (zijzelf heeft geen e-mailadres).

Ik heb afspraken moeten afzeggen omwille van de vertaling die ik  (met veel plezier: het is echt een boeiende tekst)  aan het maken ben; ik heb Nany vandaag niet opgebeld zoals ik zinnens was: ik had geen tijd!

En dan vraag ik me af of ik niet heel egoïstisch bezig ben als ik wat ik graag doe (vertalen, schrijven) laat voorgaan op contacten met vrienden/mensen.

Ik weet niet waarom, maar ik denk ineens weer aan de Berenklauw die we hadden ontdekt tijdens enkele van onze wandelingen met onze dochter.  Doen ze dat daar anders? Zij lijken allemaal altijd tijd te hebben!

Maar jawel hoor, ik hou mijn belofte tegenover mezelf en Roger: vandaag een korte wandeling in Vechmaal, deelgemeente van Heers.

En weer bleek daar een villawijk te zijn! Dat wist ik  nog  niet! Lelijk! Bedroefde emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten