donderdag 11 oktober 2012

Hard gewerkt maar de vertaling is geleverd!

Vandaag heb ik praktisch de hele dag zitten werken aan die vertaling, maar ze is af, en geleverd! Glimlach Ik vond de tekst deze keer wel  niet  echt boeiend…
Deze avond was er een vergadering van Heemkunde Groot Heers, maar Roger is alleen gegaan: ik had geen tijd.

Ik had immers geopteerd om tijd vrij te maken voor een relatief korte wandeling in plaats van hem te vergezellen naar de heemkundebijeenkomst. En ik had gelijk, denk ik: onze wandeling heeft maar een uurtje geduurd, de vergadering meer dan drie uur.

We wandelden in de velden tussen Veulen en Mettekoven (deelgemeentes van Heers) en het klimmen en dalen gaf weer zo’n rustig gevoel!

PA113137 

PA113139 Foto’s Roger

Boven de plek waar de foto’s hierboven werden gemaakt, cirkelden  twee roofvogels, maar Roger kreeg de kans niet om ze te vereeuwigen. 

In Veulen, in de wei van Knapen, stonden affiches van verschillende politieke partijen broederlijk naast elkaar. Grappig en intrigerend! Voor wie zal die boer uiteindelijk wel kiezen volgende zondag? Glimlach

PA113140 Foto Roger

Toen Roger thuiskwam van de vergadering Heemkunde Groot Heers en mij vertelde dat hij (wij?) zou(den) deelnemen aan weer een ander heemkundig project – wel interessant hoor, maar ik zal erover schrijven in een van mijn volgende posten - werd ik door elkaar geschud! Ik was pas aan het bedenken geweest dat ik eindelijk eens moest zorgen voor een meer uniform, “eentonig” zoals de meeste mensen dat noemen, leven. Dat zou mij pas de indruk geven dat de tijd een beetje trager gaat dan nu, en ik zou zelf eindelijk weer wat ruimte vinden om… te lezen, te mijmeren, te mediteren, te schrijven, te tekenen, te niksen en gewoon te genieten van heel kleine dingen.

Noppes dus! Nu, ik heb deze avond jullie mails wel al niet meer beantwoord, beste vrienden! Ik wilde een paar uurtjes rust na het vele werk! Sorry hoor!

Zou dat niets voor mij zijn, in een klooster treden? Oei, misschien moet ik daar eerst wel een moord voor plegen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten