maandag 17 december 2012

Een van mijn boeken gaat tweedehands voor een ongelooflijke hoge prijs!

Weer praktisch de hele dag regen vandaag: ik word het beu!Bedroefde emoticon

Gelukkig moesten we in verschillende winkels zijn (maandag is voor ons immers boodschappendag) zodat Roger toch voldoende beweging heeft gehad. We winkelden onder andere in de  Lidl van Wellen, waar we onze vriendin Liliane tegenkwamen. Dat werd dus een poosje babbelen voor we eindelijk aan onze boodschappen toe waren. Liliane vroeg ons hoe het ging met zuster Godwine en daarmee besefte ik dat ik heb vergeten te vertellen dat ik onlangs in Sint-Truiden haar overste, zuster Emilia, heb ontmoet, dat die vertelde dat het met zuster Godwine soms goed, soms wat slechter gaat. En dat zuster Godwine vorige zaterdag naar mij belde. Ze viel echter op Roger: ik stond net onder de douche! Ik moet morgen echt proberen tijd te vinden om haar zelf nog eens op te bellen. Liliane en ik beloofden elkaar dat we begin 2013 samen onze “nonnetjes” zouden bezoeken. Dat hadden we eigenlijk al afgesproken in oktober, maar daarna werd het voor ons beiden zo druk: zieken in onze familie, onder andere kleinkinderen.

‘s Avonds heb ik uiteraard gekookt (onder andere een heel lekkere spinaziestamppot met kikkererwten), nog met veel plezier gekeken naar een aflevering van Star Trek, en daarna deed ik iets wat ik al jaren niet meer had gedaan: zoeken op Google waar mijn boeken zoal verkocht worden. Ik weet echt niet waarom ik het deed: een ingeving zeker? Maar ik kwam wel op iets heel eigenaardigs terecht. Op Bol.Com in Nederland vond ik mijn dun boekje “Een boom voel ik mij” te koop (tweedehands) voor 25 euro!!!

Zeggen dat ik voor dat boekje (dat oorspronkelijk veel goedkoper was!) nooit royalty's heb ontvangen, wegens “te weinig interesse voor dat schrijfsel van mij”!

Ik heb er hier nog enkele exemplaren van liggen! Zou ik ze voorstellen aan Bol.Com? En wat krijg ik er dan zelf voor???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten