woensdag 12 december 2012

Elena, Zeger en ziekenbezoek

We gingen deze middag Elena afhalen bij Lutti. Weer toonde ze me al het speelgoed en ook de “tekeningen” die ze er maakt en die Lutti daarna ophangt. Het lijkt daar bijna een kleuterschooltje! Glimlach En wat bewonder ik die onthaalmoeder!

Nadat we “thuis” samen met haar moeder hadden gegeten, ging Elena vrij gemakkelijk een dutje doen. Dat gaf Roger en mij de gelegenheid om nog eens onze zieke te bezoeken. Die echt veel beter leek! Ze herinnert zich wel niet veel van de voorbije weken…

We reden daarna terug naar “huis” waar Elena weldra wakker werd. En toen werd het weer spelen na haar vieruurtje (veel fruit en kaas). Haar keukentje – dat in de keuken is geïnstalleerd – boeit haar nog steeds. Maar we speelden ook met de dierentuin die ze ook van Sinterklaas heeft gekregen, en vooral, ze reed vrij veel rond op haar “auto” (eigenlijk een vliegtuigje).

Ik had haar erop voorbereid dat haar nonkel Zeger ‘s avonds zou komen, en geregeld vroeg ze naar hem. Ze zei dan iets als: ‘Eger komen pelen?’. Maar telkens moest ik haar aanmanen nog even te wachten.

En toen werd er uiteindelijk gebeld. ‘Eger?’, vroeg ze mij en ze trok me mee naar de trap die uitgeeft op de hall (haar mama was pas gaan les geven en Roger was even niet bij ons). Ja, het was Zeger.

We aten samen en daarna wilde Elena absoluut met haar oom spelen: dat gaf me de kans de keuken op te ruimen. Na een laatste flesje en een verhaaltje ging Elena zonder probleem slapen.
Zeger en ik keken nog naar enkele afleveringen van “Friends” en het viel me op dat Roger deze keer vrij graag meekeek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten