dinsdag 26 februari 2013

Lentegevoel

Ik weet het, we meenden dat onlangs nog te voelen en vlak daarna begon het weer te vriezen… Hopelijk vergissen we ons niet deze keer. Aan de drukdoende meesjes in de tuin te zien, zouden we wel eens gelijk kunnen hebben! Glimlach

Het vroor niet meer, de meeste sneeuw was gesmolten en wij gingen even wandelen. Van Berlingen (Roger wilde kijken of er vooruitgang was geboekt met de verbouwing van het vakwerkhuis tegenover de kerk, en ja hoor, deze keer stonden er ramen en een deur in de voorgevel) naar het kasteel van Rullingen en terug. In de schaduw voelde het nog vrij koud aan, maar in de zon was het echt zalig!

P2263842

P2263843 Foto’s Roger

Omdat ik Paul, de man van Liliane, niet wilde lastig vallen met een telefoontje, surfte ik naar de blog van hun dochter. Daar las ik dat het al beter gaat met onze vriendin. Wat heeft ze geluk gehad, want (ik mag nu wel zeggen wat ze aan de hand had, vermits “tante Izzy” het er zelf over heeft op haar blog), een aneurysmaruptuur in de hersenen is vaak fataal!  Dat Liliane het gaat halen, daar ben ik zeker van, en ook dat stemt me heel blij!

Deze avond gekeken naar de aflevering “Remember me” van Star Trek. Akelig en tegelijk heel boeiend!

2 opmerkingen:

  1. Spijtig maar er is niets authentiek aan deze woning overgebleven. alleen wordt er een straat-uitzicht gecreeerd dat lijkt op wat 50 jaar verborgen heeft gezeten onder een pleisterlaag in baksteenmotief; iets wat men hier in de streek veel gedaan heeft. Er hangt wel een duur subsidieplaatje voor de gemeenschap aanvast.vrgr ev.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg van die subsidies! Van die pleisterlaag (soms zelfs niet in baksteenmotief) was ik op de hoogte! Voorbeelden genoeg in de buurt!

    BeantwoordenVerwijderen