maandag 4 februari 2013

Praktisch de hele dag regen

Ik hoopte dat het vandaag een paar uur droog zou blijven zodat ik eindelijk die ruiten onder handen kon nemen en we nog eens konden wandelen. Maar nee, praktisch de hele dag regende het. Tussen twee regenbuien door (en die opklaring duurde nooit lang)  heb ik toch telkens een raam kunnen lappen. Ik kreeg die van de keuken én die van de salon gedaan. Die twee laatste heb ik er toch maar bijgenomen terwijl het heel even droog was. Ik weet wel dat ze niet lang schoon zullen blijven, maar ze waren echt te smerig. Glimlach En vermits we volgende week eindelijk onze vrienden uit Deurne op visite hebben, wilde ik de ruiten weer  minstens doorschijnend.  Ja, ik overdrijf, maar amper… En je zult zien: volgens de wet van Murphy zullen tegen dat die mensen komen de gevelwerken verder aan de gang zijn met alle gevolgen van dien! Bedroefde emoticon

De teksten voor het volgend nummer van Oostland (publicatie van de KVLS) kwamen ook binnen. Aan het nalezen ervan heb ik enkele uren besteed. Het voelde wel heel raar aan daartussen teksten van Thierry Deleu zaliger te vinden! Wel vond ik nergens in het boekje iets over zijn overlijden: dat zou er toch moeten in staan? Afijn, ik heb aan Edith gevraagd dat er nog aan toe te voegen. 

Deze avond keek ik weer naar een (deze keer heel goede) aflevering van Star Trek. Eigenlijk heeft het wel iets gezelligs zo’n “cocooning-dag”! Alleen bewegen we dan onvoldoende en voor Roger (voor iedereen trouwens) is dat niet zo gezond.

Eigenlijk zou ik eens moeten beslissen zelf foto’s te maken (maar het resultaat is telkens toch zoveel slechter dan wanneer Roger ze maakt): sinds enkele dagen vind ik de grijze lucht boven onze weide zo schilderachtig dat ik er soms minutenlang dromend sta naar te staren vanuit de keuken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten