woensdag 29 mei 2013

Drukte

Waarom hebben de mensen het tegenwoordig toch zo druk? Deze avond een bestuursvergadering van de KVLS, daarna nog lang  geldzaken moeten regelen via het Internet. Dat bracht me tot  over 23:30 uur deze avond (en wat een geluk dat ik deze keer niet moest instaan voor het verslag van de vergadering!). Dan de dringendste mails beantwoord (de rest is voor morgen: sorry, vrienden!).

Tijdens de vergadering stelde ik vast dat iedereen het even druk heeft: onze voorzitster Edith zoekt iemand die haar wil helpen bij een subsidieaanvraag in verband met iets dat we volgend jaar willen organiseren naar aanleiding van de honderdste verjaardag van  Wereldoorlog I (daarvoor gingen we in maart naar Roger Modamske). Maar niemand (en ik al zeker niet) leek daar de tijd voor te kunnen vinden… Uiteindelijk zou Ingrid tijd vrijmaken.

Ook bij onze dochter lijkt het dezelfde weg op te gaan. Elena loopt nu vaak rond zonder Pampers, kreeg vorige maandag twee “ongelukjes” en op een zeker ogenblik vonden we geen schone onderbroekjes meer voor haar. We moesten ze halen uit de mand met nog niet gesorteerde propere was. Ik voel het (ik heb een vrij sterk inlevingsvermogen): het is ook te druk voor onze meid (ik bedoel ons eigen “kindje”).

Hendrik en Anneke vinden maar geen tijd om nog even naar hier te komen (en als ze even de tijd hebben, zijn wij weer eens niet vrij) en Zeger zegt het ook zo druk te hebben.

Nany, die klaagt niet over haar drukke leven. Ze begrijpt zelfs niet dat ik het eigenlijk veel minder druk wil hebben. Tenzij dat zou betekenen dat ik meer tijd voor haar kan uittrekken natuurlijk! Glimlach

En ik… wel, ik heb vandaag zelfs niet de tijd gevonden om even op adem te komen… Tenzij ik nu (om 12:30 uur ‘s nachts) nog heel even aan mezelf denk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten