woensdag 17 juli 2013

Over Sassenbroek en een back-up

Ik ben nu al bijna drie uur bezig mijn documenten te back-upen. Ja, zoveel zijn het er!

Eerst durfde ik niet op mijn pc te werken ondertussen, maar Roger vertelde me zopas dat “Karens Replicator”, het programma dat me  helpt bij de back-up, zou toelaten ondertussen te surfen, te schrijven, enzovoort. En dat een volgende keer niet meer  alles  wordt gekopieerd, maar alleen wat er is veranderd in “mijn documenten”.

Toen Roger me dat vertelde, was het te laat om nog mijn vrienden hun e-mails te beantwoorden, maar was er wel nog even tijd om de foto’s te bekijken die Roger vandaag maakte tijdens onze dagelijkse wandeling: deze keer in “Sassenbroek”, een gehucht van Broekom.

En nee, deze keer zochten we geen molen, hoewel er daar ergens eentje verborgen ligt.

Van deze vogels denkt Roger dat het zwanen zijn. Ikzelf twijfel over hun benaming:

P7174771 Foto Roger

Wat ik het mooiste vond onderweg, waren de wiegende gerstakkers:

P7174773 Foto Roger

Het werd maar een wandeling van een klein uur: thuis wachtte immers werk.

Vandaag ook een mailtje gekregen vanop de Grote Markt in Leuven, van mijn tante-vriendin die daar zat te genieten met mijn oom “Nononc”, en een telefoontje van onze dochter, met Elena en Matthias op de achtergrond! Glimlach Maar daar vertel ik later meer over!

3 opmerkingen:

  1. Josiane,
    Men noemt die ganzen : Rotganzen
    Kusje
    Francoise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mij lijken ze eerder Canadese ganzen te zijn: zie https://www.google.be/search?q=canadese+gans&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_x3pUbv1JIrvOZOKgJgL&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=942&bih=910 en zie ook http://nl.wikipedia.org/wiki/Grote_Canadese_gans

    Arnold van Loon

    BeantwoordenVerwijderen