dinsdag 26 november 2013

Een verjaardag en nieuw leven!

In een notendop een relaas van deze dag  (ik kom pas thuis van een bestuursvergadering van de KVLS)!

Deze ochtend werd onze dochter 34 jaar.

Ik heb je even proberen op te bellen, meisje van ons, maar blijkbaar op het slechte ogenblik, want ik kreeg geen antwoord.
Later kreeg ik de kans niet meer: vlak voor we – ondanks de bijna constante regen - wilden beginnen aan onze dagelijkse wandeling (met de bedoeling nog oorlogsmonumenten te fotograferen) kregen we een telefoontje van jouw oom Pierre. Tuur, jouw achterneefje, zoontje van jouw nicht Sofie, is deze nacht geboren (jaja, op 26 november net zoals jij!)

Welkom op deze wereld, Tuur!

Na onze wandeling was het tijd om te koken, werd ik na het avondmaal afgehaald door Boudewijn Knevels om naar die bestuursvergadering te rijden, en was ik iets voor 23 uur weer thuis.

Waar Roger me vertelde dat mijn vriendin uit Deurne had gebeld (ik bel haar binnenkort wel terug). En waar ik een mailtje vond van een andere vriendin uit het Antwerpse.

Ik heb nog even geaarzeld of ik onze dochter zou opbellen, maar het leek me nu veel te laat.  Hopelijk heeft ze vandaag de moeite opgebracht haar elektronische brievenbus te openen, want zij was wel de eerste aan wie ik dacht deze ochtend!Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten