zondag 3 november 2013

Gadgets

Ik vergat daarstraks te vertellen dat een van de nieuwe gadgets van Hendrik (hij heeft die liefde voor gadgets geërfd van zijn vader) een elektronische sigaret is. Ik mocht die uitproberen. Wel, ik kreeg daarna heel veel zin om er zelf een te kopen. Ik weet dat zelfs dat verboden is op café (belachelijk eigenlijk!)…  Maar  ik hoop dat ik er  mag vanuit gaan dat niemand van onze kennissen en niemand in de familie mij zal verbieden aan zo’n toestelletje te lurken en daarna waterdamp uit te blazen!

Ik weet dat het argument om zulke dingen te verbieden op café is dat ze zouden aanzetten tot roken. Maar… Als ik iemand zie rondlopen met wat wij hier een “lekstok” noemen (een lolly), dan geeft mij dat zin om te roken! Dus, lolly’s ook maar verbieden (omdat ze teveel suiker bevatten bijvoorbeeld)?

2 opmerkingen:

  1. de e sigaret bij onsligt al een hele tijd in de kast, wordt niet meer gebruikt, het is toch niet hetzelfde hoor. En toen we die kochten was het nog toegelaten, maar op restaurant kon je het toch niet gebruiken, roken mocht je niet dus ook geen e sigaret.B

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn nu wel geperfectioneerder dan in die tijd. Ik weet dat ze noch op café noch op restaurant toegelaten zijn. Maar zou bijvoorbeeld iemand van onze familie bezwaren hebben als ik daar tijdens een feestje soms aan lurk in hun gezelschap?

      Verwijderen