donderdag 16 januari 2014

Een gewone, zij het iets drukke, dag

Nadat ik vandaag onze salon had schoongemaakt (mijn schoonmaakritme bestaat nu immers uit één kamer per dag) vond ik het tijd om Roger tot beweging te brengen.

We zochten naar de tumulus van Brustem, vonden hem vrij gemakkelijk maar helaas bleek hij rondom zijn hele omtrek afgespannen: privéterrein!

P1166471

P1166469

P1166470 Foto’s Roger

Roger wilde daarna ergens iets gaan drinken, maar de twee etablissementen waar we aan dachten bleken overvol! Dus reden we maar terug naar huis.

Hier aangekomen moest ik echt dringend beginnen koken en was het voor mij, na ons avondmaal, tijd om me klaar te maken voor de bestuursvergadering van de KVLS. Terwijl ik ons varkenshaasje aan het bereiden was, wees Roger mij op de specht die in de tuin zat te tokkelen op de moerbeiboom. Helaas heeft hij daar geen foto kunnen van maken.

Boudewijn Knevels kwam mij afhalen om 19:30 uur en iets over 22:30 uur zette hij mij weer voor onze deur af. Na de vergadering had Edith aangedrongen om samen nog iets te drinken maar Boudewijn leek daar niet veel zin in te hebben. En eerlijk gezegd, ik ook niet zonder Roger erbij! Glimlach

Thuis vond ik verschillende mails die wachtten op een antwoord… Dat ze nog niet kregen, want ik ga nu even heel fel aan mezelf denken en dus eerst wat met Roger spreken en daarna wat lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten