woensdag 26 februari 2014

Over Brustem (onder andere)

Omdat Roger nog eens mijn werk overnam (en dus de salon schoonmaakte), kreeg ik de tijd om een klein uurtje te wandelen met hem.

We reden eerst naar Sint-Truiden waar we nog iets wilden kopen in de Lidl. Die pas was verhuisd naar een andere locatie waarvan het vandaag de opening was; en daarom probeerden wij daar zo snel mogelijk weg te komen: te veel volk!

We vonden er ook niet wat we zochten, maar wel in een winkel (lach me niet uit hé) die ik helemaal niet kende: “Action”. We vonden daar zelfs zoveel zaken die ik nodig had dat we rond de 25 euro moesten betalen aan de kassa. Wat een geluk voor onze portemonnee dat ik niet graag shop!Glimlach

En daarna begonnen we eindelijk aan onze wandeling in Brustem (op de weg naar huis dus). We liepen in de buurt en zelfs langs het militaire vliegveld. Wat een rust en wat een lentegevoel!

P2260182 

P2260177 Eigenaardig gebouw: het lijkt wel of twee aanpalende huizen werden omgebouwd tot één schuur (foto’s Roger)

Die kant van Brustem had ik nog nooit gezien: ik vond het dus een leerzame wandeling.

Daarna keerden we terug naar de auto via de “Chaussée d’Amour”. Waarschijnlijk heel “plezant” voor Roger (hoewel de prostituees precies op dat moment leken vrij te hebben: er zaten er weinig te wuiven naar voorbijgangers) maar ikzelf vond het er zo vreselijk druk!

En toch was er weer een verrassing:

P2260181 Foto Roger

Weer een schoen gevonden dus!

Thuis heb ik eerst gekookt (heel eenvoudig wegens te weinig tijd), daarna nog vertaald (ik ben zo goed als klaar met die laatste job: alleen nog nalezen), heb ik eindelijk mails die al lang wachtten beantwoord, “rokend” met mijn “shisha-pen.

Wel, het geeft toch niet hetzelfde gevoel als met een echte sigaret, moet ik vaststellen! Bedroefde emoticon

Ik eindig deze dag met een gewone (echte dus) sigaret waar ik enorm van geniet! En Roger is ook een sigaar aan het roken en geniet daar ook duidelijk van!

P2270186 Eigen (slechte) foto

Ik heb de neiging om het genot van een echte sigaret te vergelijken met de geneugtes van slapen onder een tent, en die elektronische met slapen in een hotelbed. En… ik verkies de tent! Ik weet het: eigenaardige vergelijking!

2 opmerkingen:

  1. Je weet toch dat je e-sigaret verboden is op publieke plaatsen. Dus...enkel thuis "ervan genieten"....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een verbod zonder grondige reden, daar veeg ik enzovoort... Ik ben die regelneverij beu!
      Kusje!

      Verwijderen