dinsdag 18 februari 2014

Vruchtbare bestuursvergadering van de KVLS

Voor onze (bijna) dagelijkse wandeling reden we vandaag naar Jesseren. Roger wilde daar immers het herdenkingsmonument van de Grote Oorlog fotograferen (voor een project van de KVLS, waarvoor hij zoveel mogelijk van die monumenten heeft gefotografeerd tijdens onze wandelingen de laatste maanden).

Ik vond vroeger de wandelingen in en rond Jesseren altijd heel aangenaam, maar toen vertrokken we meestal van het vroegere station. Nu liepen we door het eigenlijke dorp… Waar naar mijn zin te veel (meestal lelijke, maar dat is een heel persoonlijk “oordeel”) villa’s staan.

Terwijl we daar rondliepen, kregen we een telefoonoproep van onze dochter. De broer van haar schoonmoeder Maria is deze ochtend overleden (we hadden het nog over zijn ziekte vorige zaterdag met Maria en Michel maar verwachtten toch niet dat het zo snel zou voorbij zijn). Dat overlijden betekent wel dat er van alles verandert aan onze planning (zoals voor de kindjes zorgen op ongeplande dagen, niet kunnen volgens planning schoonmaken – dus zal het er hier niet perfect schoon uitzien, Denise, als je binnenkort afkomt Glimlach -  en ook dat ik geen tijd heb om jullie mails te beantwoorden, vrienden die al sinds gisteren een antwoord verwachten).

Deze avond haalden we Boudewijn Knevels af om naar de bestuursvergadering van de KVLS te rijden. We waren maar met zijn drieën: Edith, Boudewijn en ik. De anderen waren ofwel geveld door griep, ofwel belet door familiezaken/ziektes.

En toch werd het een heel vruchtbare vergadering, met ons drietjes! Opvallend bijvoorbeeld hoeveel ideeën er werden gespuid over mogelijke toekomstige projecten!

Maar… Ik stel me de vraag: zullen al die projecten veel mensen (en vooral jonge mensen) aanspreken?

Na nog een beetje werk, deze avond toch nog ontspanning gevonden in een Star Trek-film: First Contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten