maandag 17 maart 2014

Ergernis na een mooie dag

Roger heeft vandaag nog gesnoeid (het houdt maar niet op) en ik heb gelezen. In de dichtbundel van Pierre Van Laeken. Heel mooi, echt!

Daarna brachten we een bezoek aan Rogers erg verkouden nicht Jeannine Leduc, waar we bij een kop thee of koffie (en toch weer eens een half gebakje voor mij) allerlei familienieuwtjes uitwisselden.

Omdat we toch in Wellen waren, deden we daar onze boodschappen in de Lidl. We hadden heel weinig nodig omdat ik bij het opstellen van mijn weekmenu had rekening gehouden met wat ik nog in huis heb. Daar waren we dus heel snel klaar.

Terwijl ik deze avond voor het avondmaal zorgde, werkte Roger voort in de tuin. En na ons avondeten, tijdens mijn lectuur in de relax (weer in “Herinneringen” van KVLS-lid Pierre, een bundel waar ik enorm van geniet), een telefoontje van Nany: haar broer (mijn Nononc) had haar opgebeld om onder andere te zeggen dat hij haar  mooi vindt met haar witte haren. Hij had onderstaande foto gevonden:

P3166886 Foto Roger

Ik geef hem gelijk! Ik heb het al gezegd tegen Roger: als mijn haren eens grijs (liefst witGlimlach) worden, moet hij niet a priori verwachten dat ik ze ga verven om er zogezegd jonger uit te zien!

Een gewone, aangename dag dus… Tot ik (tja, ik leg mezelf een werkschema op) voor de jaarlijkse BTW-lijst moest zorgen deze avond laat. Wat heb ik me weer geërgerd aan die website van de overheid!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten