zaterdag 10 mei 2014

Nany wordt 83 jaar

Vandaag verjaart mijn moeder. We zouden samen met haar en onze vrienden Lily en Roger Beeckman in Sint-Job chinees gaan eten. We spraken om 12 uur af aan de kerk van ‘s Gravenwezel; en uiteraard kwamen wij daar te laat aan: heel felle regen en veel opstoppingen onderweg. Nany had nog, terwijl ze op de bus naar ‘s Gravenwezel wachtte, Hendrik en Sam zien voorbijrijden. Die vierden vandaag de plechtige communie van Sams jongste kind.

Het werd heel gezellig en bijzonder lekker tafelen. Ik denk dat Nany er evenveel van genoot als wij. Daarna reden we samen naar haar flat waar we nog koffie met taart zouden gebruiken… En daar stond mijn zus ons op te wachten met presentjes voor onze moeder (ik had Bie een berichtje gestuurd toen we uit het restaurant vertrokken). Mama was duidelijk heel blij verrast Glimlach!  Mijn broertje was vandaag niet vrij.

Na nog een paar uurtjes gezellig keuvelen, zijn Roger en ik vertrokken… En weer deden we er twee uur over om thuis te geraken. De omstreken van Antwerpen zijn niet meer te doen met de auto! Wat een drukte daar overal! Bedroefde emoticon

Thuis heb ik die twee resterende bladzijden vertaald: nu enkel nog nalezen. Dat is werk voor maandag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten