donderdag 29 mei 2014

Rust

Terwijl veel mensen vandaag communiefeesten op hun programma hadden staan, maakte ik er zo goed als  mogelijk een rustdag van. Daar was ik echt aan toe!

Wel even gebeld naar Nany die enthousiast vertelde over haar etentje van gisteren met mijn broertje en zijn gezin; en uiteraard (heel eenvoudig) gekookt deze avond: groentesoep gevolgd door zalm en in koolzaadolie gewokte groenten.

Tijdens het telefoneren ook nog even de wasmachine laten draaien, en tussen mijn telefoongesprek en het avondeten, eerst een wandeling in Oreye (Oerle in het Nederlands).

P5290495

P5290497 

P5290498 Eigen foto’s

P5297028 Foto Roger

En daarna een korte wandeling in Heers om te kijken hoe het zit met de kapel van “De houten Lieve Heer”. Het gaat er niet goed mee:

P5290955 Foto Roger

Overal heel veel wilde rozen, klaprozen, margrieten, kamille en vlierbloesems: het werden heel rustgevende wandelingetjes.

Na de wandeling toch nog even gewerkt (hoewel Roger dat soort bezigheden ooit geen “werk” vond omdat het niet met geld beloond wordt). Samen met Roger heb ik de uitnodigingen klaargemaakt voor onze volgende Matadireünie: Stijn van De Horne had me gisteren via e-mail een heel lekker menu voorgesteld.

Deze avond, na de maaltijd (en mijn “op papier-leesuurtje”), gekeken naar een aflevering van Star Trek. Lekker sentimenteel!

Het werd voor mij dus een heel rustgevende Hemelvaartdag! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten