maandag 28 juli 2014

Ik ben in blijde verwachting!

Vandaag de keuken onder handen genomen (weer gezweet en mij afgevraagd of ik, al is het enkel daarvoor, toch geen werkvrouw zou nemen – bijvoorbeeld iemand die echt houdt van schoonmaken), boodschappen gedaan in verschillende winkels (maar op het verkeerde uur aangekomen bij de toen gesloten bierhandelaar: Tripel Westmalle voor onze bezoekers moeten we dus morgen nog even kopen), Roger heeft papier en karton, dat morgen wordt opgehaald, buiten gezet; ik heb iets eenvoudigs gekookt, de wasmachine twee keer laten draaien, gebeld met onder andere Nany die weer veel te vertellen had, vastgesteld dat ik inderdaad al weer van vooraf aan zou moeten beginnen schoonmaken, en tenslotte, na het avondeten, hebben we net geen uur in de velden gewandeld. Weer heel veel konijnen zien huppelen, een roofvogel zien opstijgen, subtiele parfums opgesnoven en gemerkt dat het meeste graan al geoogst werd.

P7170293

P7170294

P7170295 Foto’s Roger

Morgen verwachten we mijn “tien jaar oudere broer” en een vriendin van mij die eigenlijk mijn tante is (zijn vrouw dus) en ik kijk er echt naar uit!

Uiteraard heb ik niet echt een grote broer van 75 jaar: Nany was nog geen 19 jaar toen ik geboren werd. Maar ze heeft wel een kleine broer (die nu 75 jaar is Glimlach) van wie ik lang heb gedacht dat hij mijn eigen broer was.

Ik ben dus in heel blijde verwachting! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten