zaterdag 6 september 2014

Het leven blijft boeiend!

Niet veel te vertellen over de laatste dagen: huishouden, tuin verder opgeruimd (er lijkt maar geen einde aan te komen), spullen naar het containerpark gebracht en tussendoor mijn gewone werk. Wandelingen ook, maar daar valt niet veel over te rapporteren behalve dat ze heel rustgevend waren, we vrij veel roofvogels zien en dat, ondanks het mooie weer, alles spreekt over de herfst.

Hendrik (Sam deed hetzelfde) had me een poosje geleden een taalsite aangeraden waar ik me nu (gratis) op geabonneerd heb: ik ga nog veel bijleren, denk ik! 

Ik heb ook, na een poosje aarzelen, een (betalend: 19 euro voor 12 nummers) abonnement genomen op een elektronische magazine over onder andere alternatieve geneeswijzen. Nog voor de betaling geregeld was, kreeg ik het eerste nummer aan plus een extra dossier over kanker, en in die bijzonder interessante lectuur heb ik uren gestoken!

Er waren ook telefoongesprekken, berichtjes en mailtjes, onder andere met Nany die weer heel veel te vertellen had (en die ik morgen zal ontmoeten, maar daarover morgen of overmorgen meer) en met mijn broertje die binnenkort eindelijk nog eens op bezoek komt met  zijn vrouw Ingrid en de meisjes! Glimlach

Roger heeft ook niet stilgezeten: hij heeft onder andere nog de zoveelste (ik ben de tel nu echt kwijt) aanhangwagen gevuld met hout uit de tuin én heeft de website van de KVLS bijgewerkt.

Mijn zus Bie mailt me ook geregeld: het gaat echt niet goed met kater Bruce!

Wat zei ik aan het begin van deze post: “weinig te vertellen”? Ik vergiste me: elke dag is boeiend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten