maandag 3 november 2014

Gezellige dag met Matthias en Elena en idem dito deze avond met Zeger, zijn zus en schoonbroer er nog bij

Rond 12:30 uur haalden we vandaag Matthias af bij  onthaalmoeder Lutti. Omdat we al om 15:30 uur Elena van school moesten afhalen, en onze grote jongen bij Lutti een beetje moe leek, wilde ik hem meteen zijn dutje laten doen. Dat was echter gerekend zonder Matthias zelf: ineens bleek hij weer klaarwakker en hij heeft (druk) gespeeld, gelopen en gekraaid tot 14 uur.

Om 15:15 uur maakten we hem wakker en om 15:30 uur stonden we Elena op te wachten op de speelplaats.

Daarna werd het extra druk: Elena begon te vertellen over haar schooldag, haar recent bezoek aan de Efteling, wilde verstoppertje spelen, zich verkleden, rollenspelletjes spelen, lopen, zingen en dansen. Matthias deed  telkens enthousiast mee!

PB031685

PB031687

PB031688

PB031691 Foto’s Roger

Tegen dat ik moest beginnen koken, was Elena “Belle” en ik “het Beest” dat weer een prins was geworden, en waren we pas getrouwd. We hadden al wel een kindje: Matthias! Glimlach Dat trouwen ging zo in zijn werk:  ‘We zullen eens kijken naar de trouwfoto van papa en mama’, stelde Elena voor. En daarna moesten zij en ik in precies dezelfde houding gaan staan. Daarvoor had ze zich wel vermomd in een prinses!Glimlach

PB031694 Foto Roger

Die zelf begon te koken  toen haar gemaal (ik, de prins, dus Glimlach) ook echt daaraan begon in de keuken.

Toen kwam onze dochter thuis en wilden de kindjes naar filmpjes kijken. Het werd wat rustiger.

PB031701 Foto Roger

Het eten was net klaar toen Zeger arriveerde (Elena wist dat hij zou komen en vroeg me vaak of ik wist hoe laat dat zou zijn; maar dat wist ik niet precies) en iets later kwam ook onze schoonzoon eraan.

Tijdens onze gezellige maaltijd had Zeger veel boeiends te vertellen: we genoten volop.

PB030106

PB030104

PB030103 Eigen foto’s

Daarna was het voor de kindjes tijd om in bad te gaan, voor een laatste verhaaltje en daarna voor ons om naar huis te vertrekken. Een heel gezellige dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten