zondag 23 november 2014

Weerzien

Het was moeilijk een weekend te vinden dat voor ons alle zes paste! Uiteindelijk werd dat het voorbije weekend, toevallig op mijn 65ste verjaardag. Ik vertelde dat echter niet aan onze vrienden en we vierden oorspronkelijk enkel ons samenzijn, tot de vele telefoontjes, berichtjes en kaartjes hun iets deden vermoeden.

Toen vroeg ik hun daar niet te veel aandacht aan te besteden (ik had niet veel zin om deze verjaardag te vieren, en zeker niet om in het middelpunt van de belangstelling te staan). Trouwens één van ons zessen (de dochter van de collegevriend van mijn vader zaliger) is pas grootmoeder geworden en ik vond dat dit veel meer aandacht verdiende. Het is een prachtig babymeisje geworden!

Het werd een zonnig weekend vol vriendschap. Wandelingen, lekker eten (jawel, van mijn eigen gerechten) en smullen van de paté, de humous, de zelfgebakken citroencake en de “waste” die ze ons hadden gegeven, lekkere wijnen proeven (ook voor een deel door hen meegebracht) en veel bijpraten, lachen en filosoferen.

PB220165

PB220158m

PB220163m Eigen foto’s

PB221783 

PB221784Restjes” van de vorige dagen (Foto’s Roger)

PB231812 Pas nu zagen we in het veld boven Mettekoven dat er twee laarzen hingen aan die boom! (Foto Roger)

Het werden nog eens onvergetelijke dagen!Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten