zaterdag 24 januari 2015

Bijna 15 cm sneeuw…

… troffen we aan bij het ontwaken. En volgens de radio zouden veel wegen glad zijn. Gelukkig moesten we nergens naartoe (hoewel… we zijn uitgenodigd bij een vriendin en toen ik nakeek wat ik die dag zou aantrekken, merkte ik dat ik alleen heel oude blouses heb hangen, sommige bijna tot op de draad versleten. Mijn hekel aan winkelen speelt me duidelijk parten!).

We bleven dus thuis, lazen veel (ik onder andere dit en dit – waar Roger mij op wees), praatten wat, herschikten ons salon een beetje  (in verband met die twee oude naaimachines),  Roger zorgde voor een cadeautje voor onze vriendin en ik… merkte dat ik, hoewel ik gisteren de hele dag heb lopen niezen, helemaal geen verkoudheid blijk te hebben: vandaag niets meer. Ik denk dat ik allergisch ben voor het vele stof hier in huis! Glimlach

Deze avond kreeg Roger “riñones al jerez” als avondmaal. Dat alleen al maakt dat het voor hem een beetje feest is.

Wat kan ik genieten van zulke rustige dagen (buiten een telefoontje met Nany en met Jan Gerits, zelfs niemand gehoord)! Ik vrees alleen dat Roger niet voldoende beweging heeft gekregen.

Ach, dat halen we wel in, nu gezellig samen met hem luisteren naar onder andere Van Morrison en Leonard Cohen! Herinneringen en nostalgie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten