woensdag 11 februari 2015

Geen wandeling vandaag ondanks het prachtige weer

Rond 15 uur, ik was klaar met mijn werk en had even naar Nany gebeld, wilde ik een wandeling voorstellen. De zon scheen zo mooi, het was niet echt koud, kortom, ik keek er al naar uit terwijl ik mijn jas aantrok.

En dan… Hoorde ik een mail aankomen. 5 bladzijden te vertalen tegen morgenochtend. De wandeling ging dus niet door!Bedroefde emoticon

Daarbij was het ook nog een heel technische tekst zodat ik in het begin veel woorden moest opzoeken. Ik werd er een beetje moedeloos van: eerst ging het echt niet vooruit. Gelukkig veranderde dat na een paar bladzijden (dat verschil in tempo is typisch voor zulke teksten. In het begin moet je immers heel veel opzoeken maar de gevonden woorden komen later vaak terug).

Rond 18 uur was ik klaar, net op tijd om aan het avondeten te beginnen.

Ik wist dat nichtje Nadia deze avond te zien zou zijn in het mij onbekende tv-programma “De schuur van Scheire” om 21 u. Op dat uur was ik echter druk aan het telefoneren met een jeugdvriend die ik meer als een neef (in de betekenis van het Vlaamse “kozijn”) of een broer beschouw. Het ging onder andere over het organiseren van een “reünie”, maar daar vertel ik later meer over.

Hopelijk kan ik je vanaf morgen wel via de pc bewonderen, Nadia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten