woensdag 18 februari 2015

Krokusvakantie?

Het was vorige zondag prachtig weer: we ontmoetten veel volk (hoeveel weet ik niet: na de twintigste persoon heb ik niet meer verder geteld) tijdens onze wandeling van Borgloon naar Kuttekoven, het kasteel van Rullingen en terug naar Borgloon.

P2150262 Eigen foto

P2152245

P2152252 Foto’s Roger

Terwijl we terug naar Borgloon liepen, zei ik tegen Roger dat ik van de krokusvakantie zou gebruik maken om verder schoon te maken, om eindelijk die boeken van Paul Boes te sorteren en onze ruiten te lappen (we moeten deze week immers niet babysitten). En toen kwam er een oproep van Hendrik. Of hij welkom was ‘s avonds. Uiteraard!

Om iets over 20 uur gingen we hem aan het station van Tongeren afhalen… Hij had een berg wasgoed bij: dezelfde avond heeft onze wasmachine nog vier keer gedraaid.

Er volgden leuke, boeiende maar vermoeiende dagen:  boodschappen, een deel van die boeken wegbrengen naar de kringwinkel, lange discussies over existentiële problemen, over politiek en religie, muziek beluisteren, lekker eten, tussendoor een beetje vertaalwerk voor mij, en vooral telkens veel te laat gaan slapen. Glimlach

P2170271 Eigen foto

Hij leerde ons ook deze interessante filmpjes kennen.

Vandaag namen we de bus naar Hasselt waar we Hendrik op de trein van 16:38 uur zetten.

20150218_151654 Roger en ik (twee oudjes dusKnipogende emoticon) op weg naar de bushalte (Foto Hendrik)

Daarna gingen Roger en ik nog een soepje eten op een van de verwarmde terrassen van de Grote Markt voor we de bus terug naar Heers namen. Heel koud was het vandaag!

De krokusvakantie loopt op zijn einde en uiteraard heb ik niet verder schoongemaakt, zijn de ruiten niet gelapt en sta ik weer achter met mijn briefwisseling! Bedroefde emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten