donderdag 26 februari 2015

Verder over de foto’s van Roger

Gisterenavond laat mailde Zeger nog dat Roger die schijf even moest loskoppelen en dan weer aankoppelen. Gisteren lukte dat niet, deze ochtend wel: Roger kon terug aan zijn foto’s. Ondertussen had Hendrik de pc van Roger nog eens gescand en hij vond wel iets verdachts dat waarschijnlijk wel niets te maken heeft met die verloren foto’s. Dat zou liggen aan een defect van de schijf.

Dus gingen we vandaag een nieuwe externe schijf kopen in Hasselt. Onze enige wandeling vandaag bestond dus uit van hier naar de bushalte lopen, van de bushalte in Hasselt naar de Mediamarkt (ikzelf hou niet van die winkel, maar tja, van welke winkel hou ik wel?), rondlopen in de Mediamarkt en teruglopen naar de bushalte.

In het terug naar huis rijden (in een nogal volle bus, maar een vriendelijk meisje stond voor ons op) zag ik ineens een rookontwikkeling naast de bus en rook ik een brandgeur. Bleek dat de remmen oververhit waren. De chauffeur reed voorzichtig verder tot Borgloon en daar moesten we overstappen op een andere bus.

We waren pas laat thuis en ik moest nog koken (het werd iets heel eenvoudigs), een douche nemen etc. Want om 20 uur moesten we al terug in Borgloon zijn.

Terwijl we daar naartoe reden, liet Roger nog eens een virusscanner los op zijn pc. Toen we iets over 22 uur terug thuiskwamen, was die scanner nog steeds niet klaar!Bedroefde emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten