maandag 6 april 2015

Geslaagd paasweekend

Hendrik kwam al zaterdagavond. Zondag gingen we samen naar zijn zus en schoonbroer, waar Zeger al op ons wachtte.

Na een drankje wilde Elena ons een fietsdemonstratie geven. Ongelooflijk hoe goed ze dat doet na amper twee dagen oefenen!
Volgde een lange wandeling naar de Bereklauw. Die gemeenschap fascineert me al sinds de allereerste keer dat we er langskwamen. We mochten van Gosse (die me vaag leek te herkennen) naar het speeltuintje op het domein, dat Elena een sprookjesbos noemde en waar zij en Matthias moeilijk uit weg te krijgen waren.
”Thuis” volgden een heel lekkere maaltijd en boeiende gesprekken.

Hendrik reed mee terug naar hier en uiteraard gingen we vorige nacht weer te laat naar bed.

Vandaag werden we verwacht bij Nany waar ik zorgde voor een eenvoudig avondmaal. Ze heeft nog pijn, maar het lijkt te gaan. Maar wat is het toch ontzettend warm in haar appartement (zeker als je winterkledij draagt, en dat is normaal gezien nog nodig hoewel we officieel in de lente zijn beland)! ‘Amper 22,5 à 23°C’, excuseert ze zich dan altijd, maar hier verwarmen wij niet boven de 20°C!

We brachten rond 20 uur Hendrik naar zijn flat en reden daarna zelf terug naar Limburg. Een geslaagd weekend dus (al hebben Hendrik en ik een soort nostalgie naar de vroegere “echte” paasfeesten, met een mis van Soetewey “tussen de soep en de patatten”).

Maar nu ben ik wel heel moe!

Foto’s volgen later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten