maandag 27 juli 2015

Huishouden, vrienden en Limburgse monografieën

Na enige huishoudelijke karweitjes heb ik eindelijk nog enkele uurtjes besteed  aan het nalezen, corrigeren en bewerken van de volgende Limburgse monografie. Die is nu bij Jan Gerits, de verantwoordelijke uitgever, die een laatste keer zal nalezen.

Ondertussen een mail gekregen van onze vrienden uit de Ardennen. Of ik onze afspraak in september niet was vergeten? Jawel!Bedroefde emoticon

Hoe is dat mogelijk: normaal noteer ik een afspraak meteen, deze keer dus niet (het was dan ook vlak voor we op reis vertrokken). En het ergste: ondertussen had ik die dag al toegezegd voor een etentje met de KVLS. Ik zal dat dus moeten afzeggen en ik weet al op voorhand dat me dat niet in dank zal worden afgenomen. Bedroefde emoticon Ik herhaal het: het leven wordt me te druk (en de toestand met Nany maakt het niet gemakkelijker).

Afijn, ik heb de afspraak genoteerd (nog niet gemaild naar KVLS-voorzitter Edith, dat doe ik zodra ik weet of de monografie nu volledig in orde is) en, ondanks de dreigende lucht (het heeft vandaag nogal wat geregend en gewaaid) maakten we onze dagelijkse wandeling van een uurtje.

Deze keer nog eens in Vechmaal. Grijze luchten betekenen vaak  mooie luchten: het werd dus een heel aangename wandeling (en we hebben geen regen gekregen).

P7272889

P7272891

P7272892

P7272893 Foto’s Roger (ik denk dat ze nog mooier waren geweest als gemaakt met zijn groot fototoestel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten