woensdag 1 juli 2015

Nog snel voor we vertrekken uit Eymet…

… wil ik wat zeggen over deze camping. Die enorm meevalt qua schaduw en ruimte (alle staanplaatsen zijn 100 m² groot) maar waarvan het sanitair voor mij een groot probleem oplevert. Het water stroomt maar precies gedurende vijf tellen uit de kranen en je moet dus telkens opnieuw drukken om water bij te krijgen. Voor een kattenwasje is dat niet echt erg maar onder de douche is het alles behalve gemakkelijk. Roger vertelde me dat hij er een oplossing had voor gevonden: hij houdt de drukknop ingedrukt met zijn heup en heeft dus zijn twee handen vrij. Zo heb ik het nog niet geprobeerd. Morgenochtend misschien.

De uitbater (die mij fel doet denken aan onze vriend Frank Roels zaliger) is heel joviaal en heel fel bezig met het comfort van zijn “gasten”.

De omgeving is idyllisch en we zitten op een boogscheut van het centrum.

Het enige minpunt is dus die drukknop voor het water (en dat het sanitair niet even netjes is als in Aubigny vind ik zelf, niet zo’n goede huisvrouw zijnde, niet zo erg).

Ik weet bijvoorbeeld niet hoe ik hier mijn haar moet wassen. Mijn ene hand gebruiken om telkens na vijf tellen opnieuw water te krijgen en mijn andere hand om mijn haar te wassen, ik weet niet hoe ik het zou aankunnen. Roger zijn voorbeeld volgen? Maar… Als ik me inbeeld hoe hij dat deed, krijg ik al virtuele pijn in mijn heupbotten! :-)

Deze camping krijgt 9/10, zeker als ik ook rekening hou met de prijs (iets meer dan 14 euro per nacht: daar heb je geen hotel voor en niet de ruimte die we hier hebben!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten