maandag 14 september 2015

Na Elena en Matthias een dringende vertaling

We gingen nog eens babysitten (dat woord is wel niet meer correct: Elena en Matthias zijn geen baby’s meer).
Buurmeisje Anna was op reis met haar ouders en dus moest ik de hele tijd meespelen. Vooral rollenspelletjes (en nu begint Matthias daar ook mee, alleen speelt hij geen prinsenverhalen, wel was hij op een zeker moment een kassier, en dan weer een arts). Elena was vandaag op een zeker ogenblik een kapster die absoluut mijn haar onder handen wilde nemen.

P9142937

P9142940 Foto’s Roger

Tijdens het avondeten kwam er een vertaling binnen. Dus bleven we niet meer hangen na het bad en het verhaaltje. Rond 20:30 uur waren we thuis waar ik meteen begon te vertalen, en dat tot nu (23 uur).

Nu is het tijd om mijn vingers te laten rusten (gisteren avond had ik er al pijn aan: RSI veronderstel ik – ik heb er al enkele keren last van gehad): ik ga wat lezen en zeker niet meer typen vandaag zodat de klachten niet erger worden! Glimlach

4 opmerkingen:

  1. niet zo vlug zelf een diagnose stellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ga jij naar de dokter als je weet aan wat een kwaaltje ligt en wat je er precies moet aan doen?

      Verwijderen
  2. dat hangt er van af, maar om zelf te bepalen dat je RSI hebt vind ik nogal eigenaardig, je denkt misschien dat je die symptomen hebt maar is het dat wel? Eens de diagnose vastgesteld is kan je bij eventueel herval wel zelf behandelen als je weet wat je moet doen. Nu rust geven kan zeker geen kwaad en is wel een goede eerste behandeling.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je weet toch (of niet?) dat ik meestal aan dokters moet zeggen wat ik denk dat Roger en/of ik aan de hand hebben. Geen enkele dokter had het voor mij door! Zelfs niet bij de ergste zaken, zoals een hartinfarct of een embolie voor Roger.

      Verwijderen