zondag 27 december 2015

Drukke kerstperiode


Vorige donderdag konden Elena en Matthias bijna niet wachten om naar huis te gaan na het  vieruurtje: ze wilden naar het kerstfeest.

Onze dochter heeft het inderdaad overgenomen van mijn broertje. En alleen de kinderen kregen nog pakjes.
We kwamen er dus al vrij vroeg aan. Terwijl de kindjes hun ouders en Eva begroetten, gingen wij Hendrik afhalen aan het station van Leuven en toen we terugkwamen, was Zeger net aangekomen. Iets later arriveerden mijn broertje met zijn gezin en Nany.

Het werd een heel lekkere en gezellige avond ondanks het feit dat mijn zusje en haar gezin er niet bij konden zijn en dat Zeger een beetje ziek was. En Nany maakte eindelijk kennis met Eva.

Nany en Eva (foto Roger)

Hendrik reed na afloop mee naar hier. 

De volgende dagen heb ik vooral gevuld met wassen, was te drogen hangen, koken en een korte wandeling en 's avonds keken we telkens samen naar een film en werd er vooral tot diep in de nacht gepraat en gefilosofeerd  
Elena en Matthias hadden van ons bijna vroege vogels gemaakt en nu veranderden we weer in nachtuilen. Best vermoeiend vond ik dat: ik zou niet goed zijn om in wisselende shiften te werken. 

De volgende dagen zullen ook vermoeiend worden maar veel minder boeiend: ons huis is echt aan een schoonmaakbeurt toe! O ja, en we hebben binnenkort een afspraak met Jan Gerits om te praten over de Limburgse monografieën van de KVLS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten