vrijdag 22 januari 2016

Goed gevulde dag

Na de brunch een telefoontje van Boudewijn Knevels vandaag. Onder andere over die vele fouten in het laatste nummer van Oostland en over het feit dat Luis Ruiz hem zal vervangen als penningmeester bij de KVLS. Daarna, nadat ik een wasmachine had laten draaien en terwijl ik het poorthuis veegde, kwamen er drie te vertalen A4's binnen.Nog voor ik daar kon aan beginnen, een mailtje van Luis: of ik zo gauw mogelijk met hem kan afspreken om hem wat uitleg te geven. En een mail van Roger Beeckman.

Toen Roger - die ondertussen op controle was bij de tandarts - thuiskwam, was ik aan de vertaling bezig (nog een halve bladzijde te gaan) maar ik stelde voor die even te onderbreken voor een wandeling.

We reden naar Batsheers waar we een dik halfuur in de velden wandelden. Het was iets minder koud dan de vorige dagen en daar lag, in tegenstelling tot bij ons, nog vrij veel sneeuw. Een aangename, rustige wandeling en in de grijze lucht alleen enkele roofvogels.

Foto Roger
Na het avondeten stelde Roger voor iets te gaan drinken in een sportclub in Sint-Truiden. Weer reden we langs de Chaussée d'amour met zijn "danseresjes".:-)

Onderweg een telefoontje van Hendrik.

Na een uurtje (bij een biertje) observeren van de andere klanten in die cafetaria reden we terug naar huis waar ik, voor ik aan die laatste halve bladzijde zou beginnen, mijn mails checkte. In feite was ik zinnens op alle mails snel te antwoorden, maar mijn Franstalige vriend (ontmoet in Vresse) had me dit gestuurd en daar keek ik eerst naar. Fascinerend!

Resultaat: de mails zijn niet beantwoord en ik moet nog even vertalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten