dinsdag 1 augustus 2017

Eva gaat naar huis

Na nog een mooie dag (spelen, tekenen, dansen, goed eten en een lang dutje) brachten we Eva naar huis rond 17 uur.


Eigen foto's
Onderweg "praatte" ze nog heel druk met mij maar zodra ze haar mama en papa zag, wilde ze de eerste uren nog alleen maar op hun schoot zitten.

Bij schoonzoon en dochterlief (die vandaag 8 jaar geleden voor de wet trouwden) wachtten ook op ons -  buiten Elena, Matthias en de buurtjes Anna, Millie, Lionel en zijn kameraadje - Hendrik en Zeger. Deze laatste had immers voor zijn broer, schoonbroer, zus, neefje, nichtje en Anna een middagje geocaching georganiseerd waar de kindjes enorm van genoten.

Tot 22 uur genoten wij op het terras van een aperitief, een lekker etentje en boeiende en/of grappige conversaties. Zeger en zijn zus vertelden onder andere over hun laatste reis, Zeger had het over wat hij allemaal organiseert voor zijn vrienden (leuke dingen bedenkt die ondernemende zoon van ons!), de kindjes waren meestal volop aan het spelen (en soms ruzie aan het maken) maar vertelden heel enthousiast over de "schatten" die ze gevonden hadden deze middag. Kortom, er heerste een geweldige feeststemming.


Eigen foto's
Iets over 22 uur spraken we met Elena en Matthias (Eva lag al in bed, uitgeteld) af voor een volgende logeerpartij en namen we afscheid. Zeger reed op de fiets naar zijn thuis en wij brachten Hendrik naar het station van Leuven alvorens terug naar Haspengouw te rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten