zaterdag 5 augustus 2017

Geen "verrassingen" meer?

Deze middag wandelden we nog eens in Mechelen-Bovelingen: ik wilde nog eens naar de nieuwe wijken daar (want wat wordt daar gebouwd en wat staan daar ontzettend veel villa's - en niet steeds even smaakvolle!😞) en misschien eindelijk iets gebruiken in een café dat me al jaren intrigeert: 't Skokkelpjaat.
Helaas, dat bleek pas deze avond open te gaan.


Eigen foto's

Foto's Roger
Aan het einde van onze wandeling van ongeveer 40 minuten waarschuwde mijn smartwatch me dat we regen zouden krijgen binnen het halfuur. We reden naar de kerk van Mechelen en wilden nog even in die buurt rondwandelen maar na nog geen tien minuten begon het te regenen: precies op het voorspelde uur! Waarschijnlijk zal ik dus nooit meer mogen schrijven "we werden verrast door de regen"!😊

Vlak voor het avondeten kreeg ik van Edith Oeyen de drukproeven voor het volgend nummer van Oostland toegestuurd. Dat was ook niet echt een verrassing: ik verwachtte de teksten een van deze dagen omdat ze tegen 15 augustus bij de drukker moeten zijn. De andere publicatie van de KVLS is trouwens al een poosje klaar om opgestuurd te worden.

Ik heb aan die nieuwe teksten deze avond iets meer dan drie uur gewerkt, wat heel weinig is: praktisch geen fouten gevonden deze keer, alleen veel overtollige spaties. En ik vond het een mooi nummer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten