woensdag 9 augustus 2017

Over foto's onder andere

Jawel, we proberen nog steeds elke dag een lange wandeling te maken: Roger krijgt echt voldoende beweging, temeer omdat hij dagelijks heel wat uren in de tuin bezig is.

Eergisteren wandelden we een klein uur in Groot-Gelmen. Wat je hieronder ziet, zal weldra verborgen worden door de nieuw aangeplante haag. Vooral daarom maakte Roger de foto's:



Foto's Roger
Vandaag wandelden we op de grens tussen Sint-Truiden en Wilderen. Niet echt boeiend, behalve dan dat we een paar keer een doodlopende weg inliepen en dat we daarna dankzij mijn smartphone dwars door appel- en perenplantages onze weg naar de auto terugvonden. Wel veel te veel verkeerslawaai.


Eigen foto's
Vermits ik het toch over foto's heb... Ik zag gisterenavond dat iemand op Facebook een reeks foto's gemaakt door Roger had gepost zonder zijn naam te vermelden. Dat is niet de eerste keer! Ik heb deze ochtend aan de bewuste persoon gevraagd (via mail) Rogers naam bij de foto's te vermelden maar heb nog steeds geen antwoord én de naam van Roger stond daarnet nog niet bij de foto's. Ik kan me daar serieus aan ergeren: je neemt toch ook geen gedicht van iemand over zonder de naam van de auteur te vermelden?

Aangenamer nieuws nu: vandaag werd Elena verlost van haar gips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten