vrijdag 4 augustus 2017

Over vroeger en zo

Het werd een doodgewone, rustige dag vandaag met enkel twee berichtjes van die treurende mensen die blijkbaar denken dat ik meer kan doen dan luisteren of lezen (of is dat echt genoeg?).

Wat mezelf betreft: ik was heel blij verrast door een reactie van Nononc (de "fouten" in de reactie herken ik als zijnde afkomstig van een tablet die zelf probeert woorden te genereren) op mijn post over mijn grootvader, en ook door de reacties daarop, vooral van mijn zus Bie.
Mijn oom vertelt me daar details (en nog veel meer in een persoonlijke mail) die ik helemaal niet kende.
Nononc, waarom zou je al jouw herinneringen niet eens opschrijven? Ik heb het gevoel dat je ons nog heel veel te vertellen hebt! Begin eens aan jouw memoires! (Ik meen het!)

O ja, deze avond heeft Roger gebeld met de man die Liliane en Paul ons aanraadden in verband met de afbraak van sommige stallen. Hij komt zondag kijken.😊

Wat onze dagelijkse beweging betreft, was de dag minder productief maar dat zullen we morgen hopelijk goedmaken.

O ja, ik las ook dat de KVLS (afijn, het bestuur) optreedt tijdens de Virga Jesse-feesten in Hasselt. Helaas, ze doen dat op een avond (om 19 uur en 19:30 uur) en na dat uur zijn er geen bussen meer naar ons dorp (en de auto geraak je niet kwijt in Hasselt in die periode).


4 opmerkingen:

  1. had gisteren avond dezelfde gedachte als jij. Ik zou parrain moeten vragen zijn memoires te schrijven, want eigenlijk weten wij ook niet veel van hem, zeker niet van zijn kinderjaren. hopelijk leest parrain deze reactie en anders zal ik een mailtje moeten sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spreekt er al jaren over, maar is op dat gebied wat lui....
    Denk dat jullie nog lang kunnen wachten....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zullen dan maar eens met z'n drieën (of zessen: misschien willen jullie kinderen meedoen?) beginnen aandringen zeker? Wat denk je?

      Verwijderen