donderdag 31 augustus 2017

Weer druk!

Deze ochtend een telefoontje van Elie: hij had de proefdrukken van "ons" boek aangekregen, in pdf-formaat. Later stuurde hij die door naar elk lid van de werkgroep WO I met de opdracht de tekst na te lezen, verbeteringen te noteren en die tegen 15 september naar mij door te sturen. Ik moet dan de bemerkingen van de andere leden, als ze niet overeenkomen met mijn correcties, incorporeren in mijn bestand voor we alles naar de zetter terugsturen.

Tussendoor heb ik vandaag al 55 A4-bladzijden van de meer dan 300 nagelezen en ik merk dat we heel veel tijd zullen steken in dat werk. Ik vind immers nog heel veel kleine onvolmaaktheden, verkeerde splitsingen van woorden (en zelfs andere fouten die niet in het oorspronkelijk Word-document stonden: ik heb het geverifieerd).

Roger (een van de 'andere leden' dus) is van zijn kant ook aan het nalezen - maar pas sinds deze avond - en hij vindt dan weer andere foutjes (zelfs soms qua inhoud!). 😒

Ik heb die bladzijden echt tussendoor nagelezen, want er  stond heel veel op ons programma vandaag.

Nadat ik ons salon had schoongemaakt (Roger stofzuigde) bezochten we eindelijk onze familiezieke in Gasthuisberg (Leuven).
Bezoek is immers beperkt toegelaten én het gaat om een uitgebreide familie!
Het gaat nog helemaal niet goed met onze zieke en ik kon mijn tranen moeilijk bedwingen toen bleek dat communicatie alleen mogelijk is door elkaars hand vast te houden (wat we dan ook deden tijdens het hele bezoek).

Toen we terug thuis waren, wilde ik dat Roger nog een uurtje ging wandelen en dat deden we in het bosje van Klein-Gelmen (heel rustgevend). Daarna pas zorgde ik voor ons avondmaal.

Vandaag geen uurtje lectuur na het eten, tenzij je het corrigeren van die drukproeven als dusdanig bestempelt.

Nog heel veel werk voor de boeg dus... en tegelijk nog enkele verplichtingen de volgende dagen. Het wordt weer heel druk!

O ja, deze avond (ook tussendoor) nog enkele mails beantwoord... en morgen mag ik zeker niet vergeten te bellen naar de kindjes om te vernemen hoe de eerste schooldag verliep! 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten