woensdag 13 september 2017

Boeiende dag

Deze ochtend vergadering van de werkgroep WO I. Alles is nagelezen en deze avond mailt Elie de tekst terug naar de zetter.

Roger en ik verlieten de vergadering al om 11 uur: om 12:10 uur zouden we Elena en Matthias in het Leuvense van school afhalen.
Elena kwam als eerste naar ons gelopen, nestelde zich in mijn armen en we wachtten tot Matthias op de speelplaats zou verschijnen. Hij verscheen echter niet... en stilaan werden Roger en ik ongerust tot we hem na een poosje zoeken vonden achter een muurtje aan de ingang. Hij had ons niet opgemerkt, dacht dat we nog niet waren aangekomen en wachtte daar braafjes op ons.

Eva was al thuis bij onze dochter. We aten, Anna kwam spelen en eigenlijk had ik een hele poos geen ander werk dan af en toe tussen te komen bij een zeldzame ruzie. Wel maakte ik enkele foto's:











Eigen foto's
Op een zeker ogenblik, nadat Elena met haar mama naar de zwemles was en Matthias even buiten speelde met Anna, wilde Eva het rustiger aan doen: op mijn of opa's schoot zitten en in een boekje kijken.

Eigen foto
Later, toen haar mama was gaan lesgeven en terwijl haar grote broer en zus naar een filmpje keken en ik voor het avondeten zorgde, begon Eva ineens weer te spelen met de Legoblokjes enzovoort.  Ik weet wel niet of Elena, Matthias en Anna zullen appreciëren wat ze van hun constructie heeft gemaakt! 😊


Eigen foto's
Roger en ik zijn vlak na het avondeten (gebakken aardappelen, bloemkool en worst) vertrokken en lieten het slaapritueel over aan schoonzoon: we reden naar Gingelom om een lezing bij te wonen van Diane De Keyzer. Echt boeiend!

Daarna was er uiteraard nog een receptie! 😉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten